Kursy i szkolenia

Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie realizuje szereg kursów i szkoleń dla środowiska akademickiego i firm zewnętrznych

Poznaj ofertęNapisz do nas

Oferujemy szeroki wachlarz usług szkoleniowych.

Współpracując od wielu lat ze środowiskiem akademickim UEK Fundacja UEK stara się świadczyć pomoc  – głównie studentom i przedsiębiorcom – w podnoszeniu kompetencji niezbędnych do funkcjonowania zawodowego. Stawiamy na rozwój w tych płaszczyznach, które są najistotniejsze z punktu widzenia rynku pracy, rozwoju przedsiębiorczości i gospodarki.

Kursy językowe QUEST

Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie przy współpracy z Centrum Językowym UEK organizuje kursy językowe QUEST dla osób chcących poszerzać swoje umiejętności językowe. W kursach może uczestniczyć każdy, studenci UEK oraz innych uczelni, absolwenci, a także osoby pracujące. Wszystkie zajęcia odbywają się na terenie Kampusu UEK co zapewnia wygodę i bliskość centrum Krakowa, w różnych godzinach do wyboru. Prowadzimy kursy na różnych poziomach zaawansowania oraz intensywności.

W naszej ofercie znajdziesz języki: angielski, niemiecki, francuski, włoski i hiszpański.

Przygotowujemy naszych kursantów do egzaminów certyfikujących.

Każdy kurs prowadzony jest przez lektora Centrum Językowego, wyróżnionego  certyfikatem jakości Eaquals (Exellence in Language Education) – jest to gwarancja najwyższej jakości nauczania i doskonałych wyników na egzaminach.

Szkolenia

Prowadzimy szkolenia podnoszące kompetencje zarówno w zakresie twardych umiejętności zawodowych jak i kompetencji miękkich. Ich odbiorcami są studenci UEK, przedsiębiorcy i ich pracownicy, uczestnicy projektów unijnych.

Zrealizowaliśmy m.in.:

• Szkolenie Rachunkowość i Sprawozdawczość Finansowa
  • Szkolenie z przedsiębiorczości akademickiej (współfinansowany ze środków UE w ramach projektu Uniwersyteckie Centrum Rozwoju Przedsiębiorczości Akademickiej)
  • Szkolenie z przedsiębiorczości (współfinansowany ze środków UE w ramach projektu Świętokrzyska Szkołą Biznesu )
  • Szkolenie z przedsiębiorczości i zarządzania małą firmą (współfinansowany ze środków UE w ramach projektu Akcelerator Biznesu)
  • Szkolenie podnoszące kompetencje społeczne (współfinansowane ze środków UE w ramach Projektu Pomagaj Innym, Rozwijaj Siebie)
  • Szkolenie „Negocjacje handlowe z punktu widzenia polityki zakupów” dla Grupy Azoty S.A.

Znajdź nas

Jesteśmy na Kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, w Domu Ogrodnika, I piętro nad sekretariatem UEK

Rakowicka 27, 31-510 Kraków

fundacja@uek.krakow.pl